Kapcsolat

The Blue Colibri platform transforms the employee experience by enabling large enterprises to connect, communicate and engage employees.

MAKE SURE YOU USE YOUR COMPANY EMAIL ADDRESS

Our clients get the best results when they have our team dedicated to their business for extended periods of time. Ready to move forward?

MAKE SURE YOU USE YOUR COMPANY EMAIL ADDRESS

Minden, ami belső kommunikáció és munkavállalói élmény

App
Kommunikáció
Smart

Ingyenes alkalmazással segítünk a vállalati kríziskommunikációban

Munkáltatóként új kihívások elé állít minket a kialakult helyzet, amelyeket újfajta megoldásokkal és eszközökkel érdemes kezelnünk. Az azonnali és hiteles tájékoztatáshoz, valamint a távmunka kihívásaihoz kínál a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenes megoldást a Blue Colibri App.

App
HR
Kommunikáció

„Az applikáció segítségével megismerjük a cégünk emberi oldalát és közelebb kerülünk egymáshoz a távolságok ellenére is”

Új kihívások – forradalmi megoldások a belső kommunikációra című webináriumunkon Márton Katalinnal a Praktiker Magyarország Kft. HR és CSR vezetőjével, Váncsodi Rékával a Volvo Hungária Kft. marketingkommunikációs igazgatójával és Gombolai Ildikóval a J. H. Ziegler Magyarország Kft. gazdasági és személyügyi vezetőjével beszélgettünk.

Esettanulmány

Egy 20 éve működő belsős vállalati újság átültetése egy mobilalkalmazásba

Hogyan lehetséges elérni 1350 kékgalléros munkavállalót több mint 20 telephelyen? Leküzdhetőek a földrajzi távolságok és lerövidíthető az információ útja? Hogyan tud egy vállalat ügyvezetője hitelesen és azonnal szólni összesen 1600 munkavállalóhoz? Esettanulmányunk a Praktiker Kft.-nél.

B Terv

Nemzetközi buszsofőrből krematóriumi munkatárs

Amikor egy társadalmi vállalkozás jelenti a reményt a munkakeresőknek. A B Terv projekt első hónapja.

Kommunikáció

Hogyan kommunikáljunk a munkavállalókkal válság idején? Szerezd meg te is az útmutatónkat!

Összeállítottunk egy kríziskommunikációs és válságkezelési útmutatót (nem csak) vezetőknek, amely kézzel fogható segítséget nyújt a krízis kezelésében.

HR
Kommunikáció

Már csak a postagalambokat nem vetettük be a kríziskommunikációban

Blogsorozatom második részében körképet mutatok a home office hullám első időszakának tanulságairól, hogyan kezd szétfolyni az idő az önkéntes karanténban, és milyen kommunikációs eszközökkel próbálják a szervezetek orvosolni a krízist, több vagy kevesebb sikerrel.

HR
Kommunikáció

Amikor egy járvány hozza el a paradigmaváltást a vállalati belső kommunikációban

Barathi Tamás vagyok, a Blue Colibri App alapítója. Blogsorozatomban be fogom mutatni azt a küzdelmet, amelyet nap mint nap vívunk a munkavállalók hatékony informálása kapcsán közép és nagyvállalati környezetben. Honnan indultunk? Mi történik most? Hogyan élik meg a munkavállalók és a vezetők a helyzetet kommunikációs szempontból?

Itt az ideje, hogy most a te vállalatodról beszéljünk!

További információkért vedd fel velünk a kapcsolatot!