Kapcsolat

The Blue Colibri platform transforms the employee experience by enabling large enterprises to connect, communicate and engage employees.

MAKE SURE YOU USE YOUR COMPANY EMAIL ADDRESS

Our clients get the best results when they have our team dedicated to their business for extended periods of time. Ready to move forward?

MAKE SURE YOU USE YOUR COMPANY EMAIL ADDRESS

Minden, ami belső kommunikáció és munkavállalói élmény

App
Kommunikáció
Smart

Ingyenes alkalmazással segítünk a vállalati kríziskommunikációban

Munkáltatóként új kihívások elé állít minket a kialakult helyzet, amelyeket újfajta megoldásokkal és eszközökkel érdemes kezelnünk. Az azonnali és hiteles tájékoztatáshoz, valamint a távmunka kihívásaihoz kínál a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenes megoldást a Blue Colibri App.

Kommunikáció

Hogyan kommunikáljunk a munkavállalókkal válság idején? Szerezd meg te is az útmutatónkat!

Összeállítottunk egy kríziskommunikációs és válságkezelési útmutatót (nem csak) vezetőknek, amely kézzel fogható segítséget nyújt a krízis kezelésében.

HR
Kommunikáció

Már csak a postagalambokat nem vetettük be a kríziskommunikációban

Blogsorozatom második részében körképet mutatok a home office hullám első időszakának tanulságairól, hogyan kezd szétfolyni az idő az önkéntes karanténban, és milyen kommunikációs eszközökkel próbálják a szervezetek orvosolni a krízist, több vagy kevesebb sikerrel.

HR
Kommunikáció

Amikor egy járvány hozza el a paradigmaváltást a vállalati belső kommunikációban

Barathi Tamás vagyok, a Blue Colibri App alapítója. Blogsorozatomban be fogom mutatni azt a küzdelmet, amelyet nap mint nap vívunk a munkavállalók hatékony informálása kapcsán közép és nagyvállalati környezetben. Honnan indultunk? Mi történik most? Hogyan élik meg a munkavállalók és a vezetők a helyzetet kommunikációs szempontból?

Kommunikáció

Pénzcentrum-interjú: A nap, amikor a vállalati kommunikációs kőkorszak felszínre került

Egyetlen nap alatt kellett a kőkorszakból az űrkorszakba lépnie a legtöbb magyar vállalkozásnak, ez mindenkit nagyon meglepett, még a legmagabiztosabb IT-sokat is" - foglalta össze röviden a koronavírus kapcsán kialakult vállalati helyzetet Barathi Tamás. Részlet a Pénzcentrum. hu-n megjelent interjúból.

Videó

Nézd meg, hogyan működik a Blue Colibri App Smart élesben!

A kríziskommunikáció és a távmunka kihívásaira megoldást kínáló Blue Colibri App Smart csomagban négyféle funkciót biztosítunk a vállalatoknak és munkavállalóknak. Nézd meg részletes bemutatónkat arról, hogyan is működik a Blue Colibri App Smart élesben.

App
Kommunikáció

Elsők között csatlakoztunk a bajba jutott munkavállalók megsegítését célzó mozgalomhoz

A „B” terv projekt hatalmas segítséget kapott a Blue Colibri App magyar startuptól a felület hatékony kezelésére. A Blue Colibri a vállalati környezetben segít gyors, hatékony, mérhető kapcsolatot tartani a munkavállalókkal akár mobiltelefonon, akár desktopokon.

Itt az ideje, hogy most a te vállalatodról beszéljünk!

További információkért vedd fel velünk a kapcsolatot!