loader image

Webináriumok

Nézz bele online előadásainkba!

Kommunikációs influencerek a vállalat falain belül

Milyen hatása lehet egy vállalaton belül a kommuikációs influencereknek, nagyköveti programoknak? 2020.11.10-én lezajlott ötödik webináriumunk, amelynek középpontjában ezek a kérdések álltak. Elmesélte tapasztalatait a témáról Szabó Ádám, a Praktiker HR vezető helyettese, illetve Ilcsik Alexandra Zsófia, a Swiss Post Solutions HR asszisztense. Ha kíváncsi vagy a részletekre, nézd meg a videót!

Így lehet hatékony a digitális onboardingod!

2020.10.13-án lezajlott negyedik webináriumunk, amelynek középpontjában a digitális onboarding és e-learning folyamatok kialakítása állt. A téma aktualitását és fontosságát jól mutatja, hogy rekordszámú résztvevő, közel 200 HR-es és vállalati szakember érdeklődött az esemény iránt. Ha lemaradtál róla, vagy csak szeretnél többet megtudni arról, hogyan érdemes digitális onboarding folyamatot kialakítani, olvasd el a beszámolónkat!

Így építs erős munkavállalói közösséget!

2020.09.22-én megtartottuk harmadik webináriumunkat, amelyben egy kifejezetten aktuális témát, a munkahelyi közösségépítés fortélyait jártuk körbe, valamint bemutattuk legújabb fejlesztésünket is, a Közösségek funkciót. Ha lemaradtál róla, vagy csak szeretnél többet megtudni arról, hogyan érdemes erősebbé kovácsolnod a munkahelyi közösségeket, olvasd el a beszámolónkat!

Két hét alatt modernizálni a teljes belső kommunikációt? Lehetséges!

Milyen belső kommunikációs kihívásokkal szembesültek partnereink? Hogyan változtatta meg a kommunikációs gyakorlataikat a COVID-19 járványhelyzet? Hogyan fogadták a kollégák a belső kommunikációs alkalmazást? Ezekről mesélt nekünk Komáromi Zsófia az LPP Hungary Kft. country HR business partnere, Gyurgyik Nikoletta a Ruag Aerostructures Hungary Zrt. HR generalistája és Gombolai Ildikó a J.H. Ziegler Magyarország Kft. gazdasági és személyügyi vezetője a Trenkwalderrel közösen tartott webináriumunkon.

„,Az applikáció segítségével megismerjük a cégünk emberi oldalát és közelebb kerülünk egymáshoz a távolságok ellenére is”

A koronavírus-járvány kitörése és azt az követő időszak egyértelműen lerántotta a leplet a szervezetek leggyengébb pontjairól, amelyek fejlesztése a jövőbeni sikeresség záloga. Az egyik ilyen a szervezeti belső kommunikáció.