fbpx

Karrier

A Blue Colibrinél nap mint nap azért dolgozunk, hogy erősítsük a munkavállalók elköteleződését azáltal, hogy egy olyan online platformot adunk a vállalatok kezébe, amely valós időben, hatékonyan és átláthatóan teremt lehetőséget a kétirányú kommunikációra.

Legyél te is tagja dinamikusan növekvő fészkünknek, ahol közösen valósítjuk meg egyéni és vállalati céljainkat!

Valósítsd meg Önmagad!

Jelenleg egy dinamikusan növekvő vállalat vagyunk, ahol még kialakulóban vannak a folyamatok.
Ha nem rémiszt meg, hogy Te is részt vegyél a tervezésben és hemzsegsz az ötletektől, akkor nálunk biztosan jól fogod magad érezni, hiszen ha kitalálsz valamit csak rajtad áll, hogy közösen megvalósítsuk.

Légy a magad Ura!

Nálunk az önállóság minden területen megmutatkozik. Dönts a saját munkastílusodról bátran. Akár az otthoni munkavégzést, akár az irodait részesíted előnyben, Nálunk van lehetőséged megválasztani mikor és honnan dolgozol,
a lényeg a feladatok elvégzése.

Fejlődj a saját elképzeléseid alapján!

Csapatunk tagjai people menedzserükkel közösen kialakítva személyes fejlődési tervet raknak össze, melynek céljait Te tűzheted ki. Mutasd az irányt, mi pedig segítünk az úton végighaladni, hogy közelebb kerülj céljaid megvalósításához. Valamint rendszeresen tartunk szabadon választható tréningeket is számos témában.

NYITOTT POZÍCIÓINK

Projektvezető kollégát keresünk!

A szervezetfejlesztés folyamata

Mobile Full-stack Developert keresünk!

Ha valamelyik álláshirdetésünk felkeltette érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@bluecolibriapp.com e-mail címen!