Konferencia

„A feedback ma a legforróbb téma”

Alapítónk, Barathi Tamás a Portfolio Big Office Day Konferencián elhangzott gondolataiból szemezgetünk.

A Portfolio Big Office Day Konferencia szakmai tartalma a wellbeing, a tudástranszfer,  az employee journey köré épült, de középpontjában mégis inkább az iroda és a munkahelyi környezet állt. De az is kiderült, mi áll a külföldi HR konferenciák fókuszában az idei évben. Alapítónk, Barathi Tamás konferencián elhangzott gondolataiból szemezgetünk.

A Wellbeing mint a vállalati stratégia egyik allappillére panelbeszélgetésen Barathi Tamás érdekes jelenségre hívta fel a figyelmet, szerinte ugyanis a wellbeing egyre inkább beépül az emloyer brandingbe:

Azt látjuk, hogy egyre inkább elmosódnak a határok, mi tartozik bele és mi nem, de az biztos, hogy sok esetben toborzás helyett a megtartás eszköze lett.

Külföldi trendek: a feedback ma a legforróbb téma

Hogy külföldön mi a helyzet, azzal kapcsolatban Barathi Tamás megjegyezte, hogy nemzetközi konferenciákon szerzett tapasztalatai szerint idén a feedback a legforróbb téma, ami valahol szintén része a wellbeingnek.

A panelbeszélgetésről szóló teljes beszámoló a Portfolio.hu-n olvasható. 

Konferencia
Szerzőnk okleveles pszichológus és mediátor. Tanulmányait a BME munka- és szervezetpszichológia szakirányán végezte. Fő érdeklődési területei: pozitív pszichológia, önismeret, stressz, kreativitás, belső kommunikáció és a környezettudatosság.