fbpx

Nem csak egy eszközt adunk. Annál sokkal többet.

Folyamatos szakmai támogatás a bevezetés alatt és után.

Sikeres bevezetés 5 lépésben

Tudjuk, hogy egy új kommunikációs platform bevezetése minden vállalat számára kihívás. Ezért leírásokkal, tréningekkel, tanácsokkal segítjük a bevezetést, hogy minden gördülékenyen menjen a folyamat elejétől a végéig.

ELŐKÉSZÍTÉS

Szakértőink felmérik a vállalat működését, céljait és igényeit. Segítünk a bevezetési stratégia kialakításában és a megfelelő időzítésben.

TESTRESZABÁS

Kiválasztjuk és konfiguráljuk a szükséges modulokat. A vállalat arculatára szabjuk a platformot, hogy könnyebben tudjanak azonosulni vele a munkavállalók.

TRÉNING ÉS TESZTELÉS

A felület kezelőit teljeskörűen megtanítjuk a platform használatára. Önkéntes nagykövetekkel kiegészített projektcsapattal teszteljük az alkalmazás működését, és segítséget nyújtunk minden felmerülő kérdésben.

BEVEZETÉS

Kommunikációs anyagokkal (pl. videók, infografikák, plakátok stb.) támogatjuk a rendszer bevezetését, és segítünk olyan kommunikációs stratégiát kialakítani, amellyel garantált a felület sikeres bevezetése és a munkavállalók bevonása.

TÁMOGATÁS

A sikeres bevezetés után folyamatos technikai és tartalomgyártási segítséget nyújtunk.

Gyorsított bevezetés

KONZULTÁCIÓ

Egyeztetünk a bevezetési stratégiáról és a folyamat lépéseiről.

DOMAIN ÉS SZERVER BEÁLLÍTÁSA

Beállítjuk a felület választott nevének megfelelő domaint és szervert.

TESTRESZABÁS

A felületet a vállalat arculatára szabjuk. Beállítjuk a saját logót, az applikáció ikonját és a márkaelőírásoknak megfelelő színeket. Meghatározzuk a felhasználok jogosultságait.

MUNKAVÁLLALÓI ADATOK BETÖLTÉSE

Beimportáljuk a munkavállalói adatbázist a rendszerbe a vállalat által meghatározott adatokkal.

ADMINOKTATÁS

A felület adminisztrátorainak 1-2 órás képzést tartunk a rendszer funkcióinak hatékony használatához.

BEVEZETÉS

A bevezetést támogatjuk különféle kommunikációs anyagokkal (pl. animációs videók, infografikák, offline és online kreatív anyagok stb.).